neděle 8. května 2011

Mým Kladeňákům: Odlétám!


SuperDan už dlouho ví, že problémy jsou i jinde a je potřeba jeho rázné pěsti, která je pomůže vyřešit. Na ten bordel ve vládě už se vážně nemohl dívat zpovzdálí. Odlétá proto objímat stromy na Šumavě ve víře, že to někomu pomůže. Třeba aspoň příteli Tomášovi z Prahy 6. A taky proto, že SuperDan měl vždycky rád přírodu. Miluje tajně zelenou barvu a jeho nejoblíbenější hudbou je šumění smíšeného lesa. Straka je jeho oblíbeným ptákem (vždyť ji mají modří i ve znaku!) a díky nové funkci se možná konečně podívá častěji do Strakovy akademie. Inu vývoj a SuperDana nezastavíš...

P.S. Kladenský primátor Dan Jiránek bude od 1. června 2011 působit jako náměstek ministra životního prostředí Tomáše Chalupy. (zdroj: Kladenské listy nebo Kladenský deník)

P.P.S. Kolik času uběhlo od loňských komunálních voleb? Konaly se 15. a 16. října, takže sedm měsíců. Zhruba. Pamatujeme si i kdo vyhrál. Byla to ODS v čele se SuperDanem, který velel radnici i v předchozím období. Není neodhalitelné, že to byla právě jeho usměvavá tvář a image spravedlivého Spasitele, co modrým pomohlo k vítězství. Kde by byli bez svého hrdiny? Kde budou? Zazvoní jim zvonec?

Žádné komentáře:

Okomentovat